Faq


1) Wat kost adverteren op huishongarije? 2) Mag ik als makelaar ook adverteren? 3) Hoeveel advertenties mag ik zetten op huishongarije.be ? 4) Hoe kan ik foto's plaatsen? 5) Hoe kan ik naar mijn website linken?  Vraag: 1) Wat kost adverteren op huishongarije?
 Antwoord:

Bij het inschrijven als adverteerder krijgt u de keuze tussen verschillende formules:

Partikulier: € 25 incl. BTW/ 3 maanden

Makelaar (exclusief vertalingen naar Nederlands): € 50 excl. BTW / 3 maanden / beheer 10 advertenties

Hongaarse Makelaar (inclusief vertaling van Hongaarse advertenties naar Nederlands): € 33 excl. BTW / 1 maand / beheer 10 advertentiesTopTop

 Vraag: 2) Mag ik als makelaar ook adverteren?
 Antwoord:

Makelaars mogen ook adverteren op huishongarije.be. Klanten kunnen nog steeds vrijwillig beroep doen op de diensten van huishongarije om documenten na te kijken, te vertalen en te controleren. Ze zijn dat echter niet verplicht.

Vooral voor Hongaarse makelaars betekent huishongarije de extra mogelijkheid om hun aanbod in het Nederlands aan te bieden in België en Nederland. Zij kunnen al dan niet beroep doen op de vertaaldiensten van huishongarije en alle documenten laten nakijken voor hun Nederlandstalige klanten.

Huishongarije controleert echter de inhoud van de site. Dat wil zeggen dat als er inhoud geplaatst worden waarvan we denken dat het te erg in strijd is met onze belangen (bijvoorbeeld zelfde objecten dan ons eigen aanbod, prijzenslag, verwijzing naar sites die een duidelijke concurrentie voor huishongarije betekenen...), dat we dan de adverteerder kunnen vragen om dit aan te passen.TopTop

 Vraag: 3) Hoeveel advertenties mag ik zetten op huishongarije.be ?
 Antwoord:

Een partikulier mag één advertentie plaatsen op www.huishongarije.be tenzij hij toestemming vraagt om een extra advertentie te plaatsen.

Een makelaar mag in principe 20 advertenties plaatsen. Indien u meer advertenties wil plaatsen, gelieve dan gewoon even een berichtje sturen voor de voorwaarden.TopTop

 Vraag: 4) Hoe kan ik foto's plaatsen?
 Antwoord:

In het administratiepaneel heeft u bij elke advertenties telkens de vermelding foto's uploaden in het rood. Klik dat aan om foto's te plaatsen. Dan krijg je een pagina waar je boven toevoegen kan kiezen. Dan is het mogelijk om via bladeren uw foto's van uw harde schijf aan te duiden. Onderaan klik je dan nog eens op toevoegen om de foto's werkelijk toe te voegen. Zodra je 5 foto's hebt opgeladen, laat de site je de laatst opgelade foto zien. Als je er minder wil opladen dan 5 kan dat ook. Nadien moet je gewoon naar het item Bekijk/Wijzig/Verwijder om al je opgelade foto's te zien. Als je terug gaat links naar je advertentiebeheer dan kan je bijkomende advertenties toevoegen of uitloggen.

Wil het niet lukken met het opladen van uw foto's? Misschien komen uw foto's rechtstreeks uit uw digitaal toestel en zijn deze te groot om rechtstreeks up te loaden. In dat geval kan er een time out optreden en mislukt het. U kan dan:

1. Uw foto's één voor één uploaden zodat het volume dat moet upgeload worden in één keer minder groot is en er geen time out meer optreed.

2. Of u kan eerst uw foto's van formaat verkleinen met een fotoprogramma zoals photoshop of een ander programma dat bij uw digitaal fototoestel is meegeleverd. Nadien zal het wel lukken omdat het volume dat moet upgeload worden kleiner is en er geen time out zal gegeven worden.

Als het dan nog niet lukt, stuur ons dan even een mailtje.TopTop

 Vraag: 5) Hoe kan ik naar mijn website linken?
 Antwoord: U kan in het administratiepaneel bij Wijzig profiel uw website toevoegen bij het veld URL  Dit wordt dan getoond in elke advertentie bij de detailbeschrijving in het blokje van de gegevens van de adverteerder.

TopTop