Over ons


Mijn naam is Magdolna Csap (zeg maar Maggie hoor!), Hongaarse, en help graag als bemiddelaar Vlamingen en Nederlanders die een huis willen kopen in Hongarije. Mijn studies heb ik te Budapest gedaan, ik ben geregistreerd Makelaar. Ik beheers daarnaast perfect het Nederlands gezien ik in Belgi mijn marketingstudies deed tien jaar geleden.
 
Mijn bedoeling is een volledige dienstverlening te verzorgen van bij het begin tot wanneer de aankoop rond is en (op aanvraag) zelfs tot nadien. Dat kan dus beginnen met een verkennend gesprek over wat voor huis u precies zoekt, waarbij we enkele huizen selecteren aan de hand van foto's en/of video's. Nadien ben ik uw gids in Hongarije bij het bezoeken van de gekozen huizen zodat u op elk moment in het Nederlands kan verder geholpen worden. Aangezien Hongaars mijn moedertaal is, zal ik u ten allen tijde en dadelijk correcte informatie kunnen doorgeven van de eigenaars of contactpersonen ter plaatse. Bovendien kan ik voor u al de benodigde inlichtingen dadelijk en correct verschaffen in verband met de gekozen objecten. En net omdat Hongaars mijn moedertaal is, zal ik u ook over de niet uitgesproken maar wl bedoelde dingen kunnen inlichten, die een anderstalige niet zou aanvoelen tijdens de contacten met Hongaren. Uiteraard mag niet vergeten worden dat wanneer de aankoop rond is, nog wat practische dingen moeten gebeuren. Hierbij denk ik dan niet alleen aan een koopcontract maar ook aan bv. alle officiele papieren van het kadaster en de nutsvoorzieningen (water, electriciteit, gas, telefoon, enz...) die op uw naam moeten komen maar ook evenzeer bij het afsluiten van een degelijke verzekering voor uw nieuwe woning. Als u specifieke wensen hebt, kunnen we die ook bespreken.
 
Tot hoe ver u graag beroep doet op onze diensten, kiest u volledig zelf. Hebt u al een huis op het oog maar nog hulp nodig bij de onderhandelingen?  Of zoekt u enkel nog een bekwame advocaat? Of gaat het eerder over alle aanmeldingen bij de Hongaarse instanties die u alleen niet goed ziet klaar te krijgen? U kiest zelf. Maar vergeet u niet, het geen kwaad kan om toch even te kijken naar ons Aanbod, daar zijn ook erg interessante aanbiedingen bij. Ik help u immers graag van de eerste tot de laatste stap. Een volledige dienstverlening betekent bij ons echt een volledige dienstverlening.
 
Ikzelf ben in Kaposvr geboren, vandaar dat ik deze streek (Dl-Dunntl=Zuid-Transdanubi) het beste ken. Maar als u liever elders een woning wilt, omdat u met uw gezin daar steeds opnieuw en jaar na jaar met vakantie bent geweest, wil ik u uiteraard in de door u gekozen gebied begeleiden. Als Hongaarse hoef ik geen schrik te hebben van de plaatselijke Hongaarse dialecten. Erg belangrijk en niet te vergeten, dat ik tot de kleinste details wil en zal vertalen om u over werkelijk alles in te lichten, zo zal u ook perfect genformeerd zijn. Dit ontbreekt helaas bij vele bemiddelaars (vaak vertalen ze maar in grote lijnen), maar een transparante werkwijze vind ik absoluut noodzakelijk. Het gaat uiteindelijk over uw zuur verdiende centjes die u goed en met een gerust hartje moet kunnen besteden. Uw nachtrust is mijn nachtrust. Uw zorgen zijn mijn zorgen. Contacteert u me maar gerust, zonder verplichtingen, dat kost u alleen maar wat tijd.